Fearless Organization Scan

Fearless Organization Scan

Wanneer iedereen zich veilig voelt, zijn medewerkers vrijer om nieuwe ideeën, uitdagingen en ook kritiek uit te spreken. De Fearless Organization Scan is een instrument om psychologische veiligheid te meten op de werkvloer. Kom erachter waar de pijnpunten liggen, welke processen stroef lopen en breng met praktische handvatten je team in beweging.

Fearless Organization Scan voor teams

Training psychologische veiligheid

Training psychologische veiligheid

Wil jij samen leren en innoveren in je team? Wil je minder verstoringen in de interactie? Wil je de betrokkenheid bij het doel en de missie van het team en het bedrijf versterken? Wil je meer werkgeluk en betere performance? Psychologische veiligheid is de beslissende factor!


Houden deze uitdagingen jou ook bezig? Schrijf je dan in voor de Van struggles naar samenwerking: psychologische veiligheid in één dag.

Training werkgeluk

Training Werkgeluk

In de training werkgeluk leer jij hoe je minder druk, en vooral meer geluk kunt ervaren. Tijdens drie interactieve trainingsdagen ga je op zoek naar jouw superpower en energiegevers. Ook leer je hoe je werkt vanuit aandacht, in verbinding met jezelf. Na het volgen van deze training ga jij weer fluitend naar je werk!