"Aandacht voor jezelf is nodig om de volgende dag weer goed te kunnen presteren op de werkvloer.”

We hoeven elkaar maar aan te kijken en weten wat de ander nodig heeft. Allebei rustig van aard, maar ook bruisend van de positieve energie. Aandacht geven aan verandering, dat is waar wij goed in zijn. Wij zijn Kim Vesters en Femke Bruin, de twee gezichten achter Blizzin. Naast een onderneming, delen we ook een bijzondere vriendschap én hetzelfde motto; het glas is áltijd halfvol.


Een instelling die ons tot nu toe ver bracht. Afzonderlijker van elkaar, vulden we onze rugzakken al op jonge leeftijd met veel levenservaringen en de dito lessen die daarbij gemoeid zijn. Die persoonlijke ervaringen helpen ons nu in de belofte die we willen waarmaken met Blizzin. 


Het leed dat file heet
We leerden elkaar kennen als collega’s. De een woonde in Rotterdam, de ander in Arnhem, terwijl het kantoor zich in de rook van Utrecht bevond. Er was dan ook al snel een gemeenschappelijke deler: fileleed. Om de tijd te doden, besloten we elkaar onderweg naar huis te bellen. Zo maakten we van een nood een deugd. En een deugd was het, want er bleek al snel een enorme klik tussen ons. Kletsen deden we over van alles, maar vooral over hoe ons werk beter en persoonlijker kon. En met meer aandacht.


Aandacht voor het team, aandacht voor het individu, maar ook met aandacht voor jezelf. Al snel werd duidelijk dat we een heldere visie deelden over hoe je teams in beweging brengt. Er was maar één manier om die visie met de wereld te delen: door het zelf te gaan doen. Tijdens één van die fileritten werden de plannen gesmeed en de ambities beklonken. Ons bedrijf was een feit!


Happy people, better performance
Wanneer je minder stress ervaart, wordt je een blijer mens. En vrolijke mensen, leveren betere prestaties. Met persoonlijke aandacht en een rugzak vol kennis en ervaring geven wij aandacht aan verandering. Met als resultaat: Happy People, Better Performance. Wij creëren een cultuur die medewerkers verbindt. Je hebt elkaar immers nodig om te kunnen leren, innoveren en effectief te presteren.


Aandacht, duidelijkheid en psychologische veiligheid zijn de drie basisprincipes vanuit waar wij acteren. We zetten de tools in die bij de verschillende basisprincipes thuishoren waarbij reflecteren de rode draad is. Door achteruit te kijken, kom je vooruit.

Blizzin creëert een cultuur die werknemers in staat stelt om te leren, performen, innoveren en effectief te presteren

“Blizzin gelooft dat aandacht één van de belangrijkste factoren is om (werk)geluk te kunnen ervaren.