Door de waan van de dag en de hectiek die daarbij komt kijken, is het vaak lastig om écht tijd te maken voor het team. Laat staan dat er aandacht is voor het gezamenlijke doel. Voor je het weet is er weer een werkweek voorbij gevlogen… Herkenbaar? Misschien is het dan tijd voor een Blizzin Heidag. Even stilstaan is essentieel om de neuzen dezelfde kant op te krijgen. En dat niet alleen, tijd en aandacht voor elkaar brengt ook meer begrip. 


Een Blizzin heisessie is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook heel effectief. Een sessie is altijd samengesteld op basis van jullie persoonlijke wensen en behoeften. We staan stil bij de doelen van het team en gaan daar in één of meerdere dagen mee aan de slag. We vertragen, nemen de tijd en geven aandacht aan verschillende thema’s die voor jullie centraal staan. We verbinden, maken issues bespreekbaar en komen tot oplossingen. De output is altijd concreet en de oefeningen zijn meteen in de praktijk te brengen. We creëren een fijne en veilige setting, waarin iedereen zich uit durft te spreken. 

Voor wie zijn de Blizzin Heidagen?

Voor iedereen die als team samenwerkt of een gemeenschappelijk doel nastreeft.


Locatie

Een heidag is het meest effectief wanneer je uit je vertrouwde omgeving stapt. Om die reden stellen wij graag een inspirerende locatie voor in de omgeving van jullie werkplek.


Kosten

We maken een plan afgestemd op de behoefte van jullie team. Om een passend voorstel te kunnen maken, plannen we graag een kennismakingsgesprek om jullie doelen te bepalen.

Ja, ik wil een adviesgesprek!

Ja, ik wil een advies gesprek!