Een blizzbooster, deze werksessies duren maximaal 4 uur. Kort en met impact. Na een werksessie ben je weer opgeladen. Omdat wij er in geloven dat 1 werksessie geen zomer maakt, geven we alle deelnemers na afloop een blizzbox mee. Dit is een box met tips, werkvormen en een momentje voor jezelf.


Natuurlijk stellen we deze werksessies met elkaar samen Dit doen we met aandacht. En omdat Blizzin’ meer dan 250 werkvormen op de plank heeft liggen, is de keuze reuze. Hieronder hebben we verschillende favoriete werkvormen uitgewerkt die we inzetten tijdens onze werksessies.
Fearless Organization Scan voor teams

KlantArena

KlantArena

De klantarena is een veilige manier om het gesprek aan te gaan over diensten en producten met je directe collega’s. De KlantArena leidt tot beweging in de keten. Het doel van de klantArena is dat je luistert naar elkaar en een dialoog over wederzijdse verwachtingen en goede of middelmatige dienstverlening voert. Deze dialoog lijdt uiteindelijk tot een verbeterde samenwerking tussen teams of afdelingen. Luisteren met aandacht zonder oordeel naar je directe collega’s , met als doel beter te presteren met elkaar.

Fearless Organization Scan

Fearless Organization Scan

De Fearless Organization Scan is een instrument om psychologische veiligheid te meten op de werkvloer. Wanneer iedereen zich veilig voelt, zijn medewerkers vrijer om nieuwe ideeën, uitdagingen en ook kritiek uit te spreken. De  Fearless Organization Scan is ontwikkeld door Amy Edmondson. En hoewel zij met haar methode en boek grote bekendheid heeft Amerika en Azië, behoort Blizzin, binnen de Benelux, tot de eerste generatie van gecertificeerde organisaties om dit instrument in te zetten. Met de Fearless Organization Scan kom je erachter waar de pijnpunten liggen, welke processen stroef lopen. Het resultaat van de scan zijn praktische handvatten waarmee je je team in beweging brengt.

Fearless Organization Scan voor teams

BlizzBox

BlizzBox

Hoe fijn is het als je na een werksessie of heidag een steuntje in de rug te krijgt? De Blizzbox zorgt voor ervoor dat de resultaten van een heidag echt tot bloei komen. De Blizzbox biedt inspiratie om aan de slag te gaan met de uitdagingen voor jou en je team.  Een doosje vol inspiratie, uitdagingen én ontspanning om met jezelf en je (werk)geluk aan de slag te gaan.  Je kan het gewoon mee naar huis nemen of op je werk neerleggen.

Journaling

Journaling

Wanneer je schrijft of tekent worden er verschillende processen in je brein geactiveerd. Motoriek, taal, emotie, beweging en ruimtelijk inzicht werken dan allemaal samen. Door te schrijven over je dromen, gedachten of gevoelens wordt er in je brein bewustwording gecreëerd. Zo komt er ruimte voor de nieuwe wegen. Journaling is een handvat om je eigen authentieke verhaal te vertellen en hierop te reflecteren. 


Bij Journaling gaat het om het vinden van een manier van uitspreken, die bij jou past. Je leert uit te spreken wat je nodig hebt om je doelen te realiseren als persoon maar ook als team. Je leert om uit te spreken wat je nodig hebt om bij te dragen aan je eigen doelen, de doelen van het team of de organisatie.

Fearless Organization Scan voor teams

BlizzBlog Werkgeluk

BlizzBlog Werkgeluk

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van verandering en het bevorderen van werkgeluk. Als experts op het gebied van verandertrajecten en organisatiecultuur delen wij graag onze kennis en ervaringen met jou.

Het best bewaarde geheim van de meest succesvolle werkplekken