Training werkgeluk

Training Werkgeluk

In de training werkgeluk leer jij hoe je minder druk, en vooral meer geluk kunt ervaren. Tijdens drie interactieve trainingsdagen ga je op zoek naar jouw superpower en energiegevers. Ook leer je hoe je werkt vanuit aandacht, in verbinding met jezelf. Na het volgen van deze training ga jij weer fluitend naar je werk! 

€19,95

per maand + 

inclusief gratis verzending

BlizzBox

BlizzBox

De BlizzBox is hét abonnement op geluk mét inhoud. Aandacht voor jou, van jou. Iedere maand een doos vol dingen waar je blij van wordt en wisselende werkvormen waar je direct mee aan de slag kunt, gratis bij jou thuisbezorgd. De BlizzBox wordt iedere maand zorgvuldig gevuld met producten, oefeningen en geluksmomentjes die bijdragen aan het nodige portie (werk)geluk en aandacht voor jezelf.

Zo werkt het:

Meld je nu aan voor de BlizzBox en ontvang in de eerste week van de volgende maand een doosje werkgeluk in je brievenbus


De BlizzBox kost €19,95 per maand en is ieder moment opzegbaar


Ga aan de slag met jezelf en gebruik daarbij de oefeningen en geluksmomentjes uit de box

BlizzBlog Werkgeluk

BlizzBlog Werkgeluk

Wij zijn gepassioneerd over het creëren van verandering en het bevorderen van werkgeluk. Als experts op het gebied van verandertrajecten en organisatiecultuur delen wij graag onze kennis en ervaringen met jou.