Aandacht is het eerste dat verloren gaat in de dagelijkse ratrace. Zowel aandacht voor je team, als aandacht voor jezelf. Allebei minstens zo belangrijk om geluk te ervaren en een goede prestatie neer te zetten. En dat is precies wat Blizzin (terug)geeft. Aandacht. Voor jou, en voor het team. Dit doen we door een deep dive te maken in een organisatie.


Blizzin luistert, observeert en leert om vervolgens een duurzame transformatie aan te gaan. Is dat spannend? Misschien een beetje. Maar het brengt ook beweging in het team, zodat iedereen weer floreert. Blije medewerkers voelen zich gelukkiger. En gelukkige medewerkers leveren betere prestaties. 

Herken jij dit?

  • Veel werknemers werken thuis of hybride, waardoor het echte teamgevoel weg is.
  • Je team werkt hard, maar het resultaat blijft achter.
  • De huidige processen lopen stroef.
  • Je hebt het gevoel dat je meer uit het huidige team kunt halen, je weet alleen niet hoe.
  • Er is een (te) hoog verloop in het personeelsbestand. En wil jij dit?

  • Duurzaam, gelukkige medewerkers die fluitend naar hun werk komen.
  • Medewerkers voor langere tijd aan je binden, zodat ze op lange termijn van toegevoegde waarde zijn voor jouw organisatie.
  • Heldere doelen stellen die voor iedereen haalbaar zijn.
  • Een werkcultuur waarin iedereen zich vrij voelt om zich uit te spreken.
  • Happy people, better performance.

Drie basisprincipes

Drie basisprincipes

Wij brengen verbinding in een team. Je hebt elkaar nodig om te kunnen leren, innoveren en effectief te presteren. Aandacht, duidelijkheid en psychologische veiligheid zijn onze drie basisprincipes. We zetten werkvormen in die aansluiten bij deze drie principes. Reflecteren speelt daarbij altijd een rode draad. Door achteruit te kijken, kom je vooruit. En dat is altijd objectief, dus zonder oordeel. Aan de hand van observaties bepalen we de strategie. De harde kant met de zachte kant combineren, dat is ons talent. 

Aandacht is de basis van alles wat we doen in het leven. Wij geloven dan ook dat aandacht een van de basisingrediënten is voor werkgeluk. Aandacht voor jezelf, om op te laden en de volgende dag weer vol goede moed van start te gaan. Aandacht voor je team, om doelen waar te maken en dit samen te vieren.

Blizzin brengt bestaande processen in kaart, stroomlijnt deze en hangt daar doelen aan. Concrete én haalbare doelen. Het is belangrijk dat een medewerker glashelder voor ogen heeft wat er van hem of haar verwacht wordt. Alleen zo kun je het gevoel waarmaken dat hij of zij er toe doet en bijdraagt aan het grotere geheel. En wanneer je als werknemer weet wat je moet doen, geeft dit rust in je hoofd. En rust in het hoofd zorgt voor minder stress.

Voel jij je veilig genoeg om je uit te spreken? Psychologische veiligheid is nog nooit zo’n groot thema geweest als dat het nu is. Wanneer iemand ervaart dat hij of zij álles mag zeggen wat op zijn of haar hart ligt, is de sleutel tot werkgeluk gevonden. Blizzin weet precies welke stappen je moet doorlopen om tot dit resultaat te komen. Zelfs bij stille wateren met diepe gronden. En nee, dit zijn niet alleen maar huilsessies. Er wordt ook veel gelachen!  

Ben jij benieuwd wat Blizzin voor jou kan betekenen?

Ben jij benieuwd wat Blizzin voor jou kan betekenen?

Naast de jarenlange ervaring, brengen wij een warme sfeer en persoonlijke aandacht mee. Dat is dan ook de reden waarom organisaties als Stedin, Tennet, Eneco en verschillende overheidsorganisaties steeds opnieuw voor ons kiezen. Bij ons teken je voor authenticiteit. Op de werkvloer zijn we dan ook niet anders dan dat we thuis zijn. We nemen letterlijk onszelf mee. Onze drijvende kracht is dat we ons niet snel uit de tent laten lokken.


En hoewel een teamsessie met ons (bijna) altijd gezellig is, is een traject ook altijd effectief. Een veranderproces kan onrust of weerstand teweegbrengen. Er is altijd wel iets van pijn waar iemand of een team doorheen moet. Dat kan confronterend zijn. Of niet leuk. Maar met alle aandacht voor het individu én het team weten we als geen ander een vertrouwde en veilige situatie neer te zetten, zodat zo’n verandering of transitie juist heel leuk en leerzaam is.

Ja, ik wil een adviesgesprek!

Ja, ik wil een advies gesprek!