Vol goede moed ga jij aan de slag met jezelf en je werkgeluk. Deze keer ga je het écht anders doen. Stress verlagen, wandelen in je pauze en nu écht eens wat tijd en aandacht voor jezelf inplannen. Maar, door de dagelijkse beslommeringen en excuses verdwijnen die goedbedoelde voornemens net zo snel weer naar de achtergrond, als dat ze opkwamen. 


Hoe fijn zou het zijn om een maandelijks steuntje in de rug te krijgen? Gewoon, iedere maand op je deurmat. Een doosje vol inspiratie, uitdagingen én ontspanning om met jezelf en je (werk)geluk aan de slag te gaan. 

BlizzBox

De BlizzBox is hét abonnement op geluk mét inhoud. Aandacht voor jou, van jou. Iedere maand een doos vol dingen waar je blij van wordt en wisselende werkvormen waar je direct mee aan de slag kunt, gratis bij jou thuisbezorgd. De BlizzBox wordt iedere maand zorgvuldig gevuld met producten, oefeningen en geluksmomentjes die bijdragen aan het nodige portie (werk)geluk en aandacht voor jezelf.Zo werkt het:

    Meld je nu aan voor de BlizzBox en ontvang in de eerste week van de volgende maand een doosje werkgeluk in je brievenbus
  • De BlizzBox kost €19,95 per maand en is ieder moment opzegbaar

  • Ga aan de slag met jezelf en gebruik daarbij de oefeningen en geluksmomentjes uit de box


€19,95 per maand

inclusief gratis verzending