Nu met early bird korting!

Nu met early bird korting!

Verhoog het werkgeluk en de prestaties van je team

Verhoog het werkgeluk en de prestaties van je team

Onderzoek toont aan dat werknemers beter presteren wanneer ze zich veilig voelen in hun team. Dan is er een grotere betrokkenheid bij het teamdoel én een betere samenwerking.


Volg deze eendaagse training en leer hoe je het werkgeluk en de prestaties in teams kunt verbeteren door in te zoomen op de mate van psychologische veiligheid die teamleden ervaren. 


De training wordt op een leuke locatie in Utrecht gegeven en bestaat uit maximaal 20 deelnemers. Na afloop van de training is er een borrel en de mogelijkheid tot netwerken.


Wat je leert

Psychologische veiligheid is dé beslissende factor in het verbeteren van het werkgeluk van je teamleden en hun prestaties. Daarom leer jij in deze training:


 • Wat psychologische veiligheid is en waarom je hier aandacht aan moet geven.
 • Hoe je de mate van psychologische veiligheid binnen jouw team anoniem en objectief kunt laten meten. 
 • Hoe je al met een paar kleine aanpassingen het werkgeluk en de prestaties van je teamleden verbeterd.
 • Welke krachtige werkvormen je kunt toepassen om je team te laten excelleren.
 • Hoe je het onderwerp psychologische veiligheid bespreekbaar maakt binnen je organisatie.


Wat we gaan doen

 • Introductie: Wat is psychologische veiligheid? Waarom is dit zo belangrijk voor het werkgeluk en de prestaties van je team? En hoe maak je het bespreekbaar?
 • De methode: Wat is de Fearless Organization Scan (FOS) en wanneer zet je de FOS in? De FOS biedt snel inzicht in de mate van psychologische veiligheid die jij en je mede-cursisten ervaren binnen jullie organisaties. Je zult zien dat jij niet de enige bent die met een specifiek pijnpunt worstelt. 
 • De resultaten: Tijdens de training creëren we een fijne ontspannen sfeer waarin we op een verrassende manier met deze onderwerpen aan de slag gaan. We geven je praktische handvatten om in je eigen werkomgeving toe te passen.    
 • Bonus: Tot slot geven we je nog enkele slimme en simpele tips om je team een vliegende start te geven. 


Na de training

Na de training nodigen we je uit tot onze besloten Blizzin’ LinkedIn groep. Hier kun je contact blijven houden met de trainers en je mede-cursisten. Deel je ervaringen en waar je tegenaan loopt. Als groep helpen we elkaar om de spirit van de trainingsdag vast te houden om zo ook echt een verandering in gang te zetten.


Daarnaast ontvang je een unieke korting van 10% voor jouw organisatie op de Blizzin’ Fearless Organization Scan én ontvang je 15% korting op onze unieke en inspirerende BlizzBox: jouw maandelijkse doosje (werk)geluk.

Over de Fearless Organization Scan

Tijdens deze training maken we gebruik van de Fearless Organization Scan (FOS); een instrument om psychologische veiligheid meetbaar, concreet en zichtbaar te maken. De methode is ontwikkeld door Amy Edmondson. En hoewel zij met haar methode en dito boek grote bekendheid heeft in Amerika en Azië, behoort Blizzin, binnen de Benelux, tot de eerste generatie van gecertificeerde organisaties om dit instrument in te zetten.


Tijdens deze training maak je op toegankelijke wijze kennis met het begrip psychologische veiligheid en de Fearless Organization Scan. Als vervolgstap kun je de FOS breed afnemen om te peilen hoe het in jouw team of organisatie gesteld is met psychologische veiligheid en welke stappen je kunt nemen om je team te laten excelleren. DUUR:

Eén dag


VOLGENDE TRAININGSDATA:

 • Donderdag 7 maart 2024 
 • Vrijdag 14 juni 2024
 • Dinsdag 17 september 2024
 • Donderdag 12 december 2024


TIJD:

Van 10.00u tot 17.00u met aansluitend een borrel.

KOSTEN

345,- excl. BTW.

LOCATIE

De Stadstuin Bernadottenlaan 13
3527GA Utrecht

Ik wil mij aanmelden voor de training

Ik wil mij aanmelden voor de training